Јавни набавки 2018

Печати


 

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ВО 2018 ГОДИНА

 

ДОГОВОР ЗА ЈАВНА НАБАВКА НА УСЛУГИ

 

Последно освежено ( Петок, 09 Февруари 2018 )