Новости

E-mail:

Слободен пристап до информации од јавен карактер

Слободен пристап до информации од јавен карактер

 

 

 

        Контакт:

  •         Лејла Абди Емин
  •             Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
  •            +389 (0)2 32 93 080
  •            +389 (0)75 435 135
 
 •         Анита Талаја Борота
 •             Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
 •            +389 (0)2 32 93 090
 •            +389 (0)76-484-172
   
   
   
   
   
   
   
   

ЈАВЕН ПОВИК