Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

БИО Инженеринг ДОО,Скопје Истражувачки центар за применета микробиологија и биотехнологија д-р Кунгуловски - Микробиолошка лабораторија за храна и вода
Адреса
Бул. ,,АВНОЈ,, 94 / 2-1, 1000 Скопје
www.bioengineering.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот
Mикробиолошка анализa на сите видови на вода и хранa
Прва акредитација
20.12.2017
Дата на важност на сертификатот 19.12.2021