Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

ДТУ ТАХО&ППА Сервис Викторија ДООЕЛ
Гостивар/Инспекциско тело за тахографи
Адресa
ул.Бошко Цветкоски Бр.3,
1230 Гостивар Р. Македонија
Контакт
078/206-787
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција на аналогни и дигитални тахографи
Прва акредитација
14.12.2016
Дата на важност на сертификатот
13.12.2020