Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

Здружени возачи ТИКВЕШ ДОО Кавадарци/ Инспекциско тело
Адресa
Ул. Шишка б.б., 1430 Кавадарци
Р. Македонија
Контакт
071/954-658; 043/400-103
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Eдинечно одобрување на возила, одобрување на преправени возила, инспекција при утврдување и втиснување на идентификациски ознаки на возила (број на шасија и број на мотор), инспекција на аналогни и дигитални тахографи и таксаметри
Прва акредитација
27.05.2016
Дата на важност на сертификатот
26.05.2020