Акредитирана лабораторија за тестирање

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

ДПТУ „Бучим“ ДОО
Лабораторија за тестирање на руди, вода и вар
Адреса
ул.”Маршал Тито” б.б. – Радовиш,
тел. +389 32 637004; +389 32 637007; факс: +389 32 635-976
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот
Тестирање на руди, вода и вар
Прва акредитација
03.02.2016
Дата на важност на сертификатот 02.02.2020