Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

МГ Ауто Инспект ДОО Тетово
Адресa
Ул.Скопски пат бр.7
1200 Тетово
1000 Скопје, Република Македонија
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел. 044 332 678 / 02 6161 800
Краток опис на опсегот на акредитација
Оценка на сообразност на единечно прегледано возило од категориите L, M,N,O
Прва акредитација
30.12.2015
Дата на важност на сертификатот
29.12.2019