Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

ИТ - 094 ИТИС ДОО Скопје
Адресa
Митрополит Теодосиј Гологанов 39/14,
1000 Скопје, Република Македонија
Контакт
02 3214 246, 070 357 583
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција на електроенергетски постројки, електрични производи и уреди и инспекција на опрема, производи, заштитни системи и инсталации за употреба во потенцијално експлозивни атмосфери
Прва акредитација
07.12.2015
Дата на важност на сертификатот
06.12.2019