Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

Трговско друштво за технички испитувања и анализи ЦЕНТАР ЗА ВОЗИЛА ЦВС Струмица / Инспекциско тело
Адресa
Климент Охридски бр.47,
2400 Струмица, Република Македонија
Контакт
070 214 111, 070 253 212
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Eдинечно одобрување на возила, одобрување на преправени возила, инспекција при утврдување и втиснување на идентификациски ознаки на возила (број на шасија и број на мотор), инспекција на аналогни и дигитални тахографи и таксаметри, инспекција на подготвеноста на возилата за сообраќај (ЦЕМТ – ЕКМТ)
Прва акредитација
03.06.2015
Дата на важност на сертификатот
02.06.2019