Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

ИТ - 088 Мепос Оператива, Ристо и други ДОО експорт – импорт Кавадарци/Оддел Контрола
Адресa
Ул. Шишка б.б.
1430 Кавадарци, Република Македонија
Контакт
02 3222 653, 070 283 568
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција на електроенергетска и електрична опрема и нисконапонски електрични инсталации
Прва акредитација
11.06.2015
Дата на важност на сертификатот
10.06.2019