Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

ТСГ Индустри Сервице ДОО
Адресa
Митрополит Теодосиј Гологанов 39/15,
1000 Скопје, Република Македонија
Контакт
02 3222 653, 070 283 568
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција на опрема под притисок
Прва акредитација
03.06.2015
Дата на важност на сертификатот
02.06.2019