Акредитирана лабораторија за тестирање

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

Пелагонија развој 2009 ДООЕЛ Могила
Лабораторија за контрола на квалитет на семе од земјоделски растенија
Адреса
А бр. Кај клучка стар пат Битола – Прилеп ,
7216 Могила
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Земање примероци и тестирање на семе
Прва акредитација
27.03.2015
Дата на важност на сертификатот 26.03.2019