Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

ЗЃИМИ КОМПАНИ Касам ДООЕЛ с. Порој Тетово
Адресa
с. Порој бб.
1200 Тетово
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел. 044 337 869
Краток опис на опсегот на акредитација
Оценка на сообразност на единечно прегледано возило од категориите L, M,N,O
Прва акредитација
21.01.2015
Дата на важност на сертификатот
20.01.2019