Акредитирана лабораторија за тестирање

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

Универзитет "Св. Кирил и Методиј" Машински факултет во Скопје
Лабораторија за тестирање на механички карактеристики, машини и возила
Адреса
 
ул. Руѓер Бошковиќ бб, 1000 Скопје
02 3099 298
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Тестирање на механички карактеристики на метални лимови и жици
Прва акредитација
29.10.2014
Дата на важност на сертификатот 28.10.2022