Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

Друштво за технички преглед и испитување
ТЕХНИЧКИ ЦЕНТАР ЗА КВАЛИТЕТ ДООЕЛ
Скопје
Адресa
Ул. БАГДАДСКА бр.15-21 Карпош
Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+389 75 420 830
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција на опрема под притисок, пренослива опрема под притисок, метални конструкции, лифтови, дигалки и индустриски транспортери, рударска техничка опрема и проверки на цистерни за транспорт на опасни материи без надпритисок (класа 3 до 9).
Прва акредитација
23.05.2014
Дата на важност на сертификатот
22.05.2022