Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

ЕНЕРЏИ МЕИНТЕНЕНС СОЛУШНС ЕМС ДОО Скопје
Адресa
БУЛЕВАР СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ
Бр. 30/1 СКОПЈЕ – ЦЕНТАР
02 55 12 530
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција ( контрола) на електроенергетски постројки, електрични производи и уреди, нисконапонски електрични инсталации, заземјување, громобранска заштита, осветление и бучавост.
Прва акредитација
03.04.2013
Дата на важност на сертификатот
02.04.2021