Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

Друштво за производство , трговија и услуги МРТ ваги ДОО - Скопје
МРТ Ваги инспекциско тело за ваги
Адресa
ул. Сава Ковачевиќ бр.25 / локал 7
1000 Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел: 02/2774274, Моб. 070/535432
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција на ваги
Прва акредитација
10.10.2012
Дата на важност на сертификатот
09.10.2020