Инспекциско тело за возила, тахографи и таксаметри

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

ВЕЛКОМ ТРЕЈД ДООЕЛ КАВАДАРЦИ
Подружница Станица за технички преглед Кавадарци
Адресa
Ул. ЗАПАДЕН БУЛЕВАР бр.129
1430 Кавадарци
www.velkomtrejd.com
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
043 414-445
043 420 600
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција (контрола) на возила, тахографи и таксаметри
Прва акредитација
14.06.2012
Дата на важност на сертификатот
13.06.2020