Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

БОБО МАГ ДОО Скопје
Подружница за технички испитувања и анализи на таксаметри
Адресa
ул. Ернест Телман бр.12-б, Аеродром
1000 Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
tel. +389 2 2442 526
fax. +389 2 613 2830
mob. 070 220 631
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција (контрола) на  таксаметри
Прва акредитација
21.09.2011
Дата на важност на сертификатот
20.09.2019