Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

АУТО МЕКЛАРЕН ДООЕЛ Гостивар
Адреса
Ул. Илинденска бр.298
1230 Гостивар
042 800 035
042 215 102
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција (контрола) на возила и тахографи
Прва акредитација
01.06.2011
Дата на важност на сертификатот
31.05.2019