Инспекциско тело за возила и тахографи

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

ДУТП АВТО-СИГУРНОСТ ДОО Струмица
1. Подружница 1: Станица за технички преглед Струмица
2. Подружница 2: Станица за технички преглед Радовиш
Адреса
1. Ул. Миле Колев бр.6, 2400 Струмица
2. Ул. Индустриска бр.89, 2420 Радовиш

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
032 630 306
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција (контрола) на возила и тахографи
Прва акредитација
10.05.2011
Дата на важност на сертификатот
09.05.2019