Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

ТАХОГРАФ ДООЕЛ Облешево

Адреса
ул. Маршал Тито бр. 1
Општина Чешиново - Облешево
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
033-351-566
070-523-745
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција (контрола) на аналогни тахографи, дигитални тахографи и таксамет
Прва акредитација
09.03.2011
Дата на важност на сертификатот
08.03.2019