Јавен повик за оценувачи и експерти

ИАРМ има потреба од експерти од различни области, за изведба на процесот на акредитација за телата за оцена на сообразност (лаборатории за тестирање и калибрирање, сертификациони и инспекциски тела)

Наведениот образец (OB03-09) треба да го пополните и испратите на следнава адреса :
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

- прилог R15 документ