Акредитирана лабораторија за тестирање

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

Фармахем Дооел, Скопје
Фармахем Лабораторија за Животна Средина
одделение за тестирање
Адреса
 ул. Манчу Матак бр. 23, 1060 Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Тестирања во областа на животната средина, безбедност и здравје при работа, земање на примероци од животната средина.
Прва акредитација
01.12.2010
Дата на важност на сертификатот 30.11.2018