Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

КИНЗОР ДООЕЛ - Скопје
Инспекциско тело за аналогни тахографи, дигитални тахографи
Адреса
1. ул. Коце Металец бр. 86 Скопје
2. ул.32 бр.28 Илинден Скопје
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
02 3 287 668
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција (контрола) на аналогни и дигитални тахографи
Прва акредитација
18.06.2007
Дата на важност на сертификатот 17.06.2023