Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

МАК ЖАН ДООЕЛ - Струмица
Инспекциско тело за аналогни тахографи, дигитални тахографи и таксаметри
Адреса
Климент Охридски б.б. - Индустриска зона север, 2400 Струмица
Тел. 034 331 337
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција (контрола) на аналогни тахографи, дигитални тахографи и таксаметри
Прва акредитација
26.07.2005
Дата на важност на сертификатот
09.01.2022