Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

Рени Инженеринг ДООЕЛ - Инспекциско тело
Адресa
Ул. 18 бр.13А, Јурумлери, 1000 Скопје
Р. Македонија
Контакт
070 234-092
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Краток опис на опсегот на акредитација
- Инспекција на громобранска инсталација
- Инспекција на заземјување
- Инспекција на нисконапонски електрични инсталации
- Инспекција на осветление во работна средина
- Инспекција на бучава во работна средина
Прва акредитација
22.05.2017
Дата на важност на сертификатот
21.05.2021