Акредитирано инспекциско тело

Сертификат за акредитација број

Акредитирано тело

АТ – ИНСПЕКТ ДОО Скопје
Инспекциско тело за лифтови, дигалки и транспортери
Адресa
Бул. Борис Трајковски 11 бр.5А
1000 Скопје, Р. Македонија
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
070 204-143, 071 230-293
Краток опис на опсегот на акредитација
Инспекција (контрола) на лифтови, дигалки и транспортери.
Прва акредитација
20.01.2017
Дата на важност на сертификатот
19.01.2021