Христина Дабеска
Раководител на одделение за сметководство и плаќање

E-mail: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 (0)2 32 93 085
Број на мобилен телефон: +389 (0)76-484-178